קרנבל מרדי גרא מגיע לאסיה מוניקה בפעם השלישית ומחר (יום שלישי) יחגגו במקום את מסורת "יום שלישי השמן", היישר מניו אורלינס.

על פי המסורת הנוצרית, במשך 40 יום לפני חג הפסחא לא אוכלים בשר ועל כן יום לפני מציינים את המרדי גרא, בתרגום מילולי - יום שלישי השמן. הקרנבל נערך בניו אורלינס בארה"ב במשך 250 שנה.

באן בוי באסיה מוניקה. צילום: גליה אבירם

בתוכנית: הופעה חיה של להקת ביג בנד שתנגן ג'אז, מנות אוכל מיוחדות, שלל קוקטיילים ועוד הפתעות.

בתפריט:

באן בוי; ג'מבליה - מחבת רוחשת ברוטב עגבניות בצל, סלרי ופלפלים וציר ירקות חם בתערובת קריאולית פיקנטית יחד עם אורז, נקניק מעושן, נתחי בשר בקר ושרימפס (98 שקל); גמבו - ציר סרטנים בעגבניות, ירקות שורש, בבורבון, במיה, שרימפס, מולים סרטנים ונתחי דג טריים, מוגש עם מחית קמח תירס (98 שקל).

פאי פקאן ברוטב וניל ויסקי. צילום: גליה אבירם

כמו כן יוגשו קינוחים וקוקטיילים, ביניהם: פאי פאקן ברוטב וניל ובורבון –  פרוסת פאי פקאן חמימה, מבצק פריך עשיר בחמאה, מילוי אגוזי פקאן וסוכר חום רוטב וניל עם ניחוח ויסקי וגלידה רכה (42 שקל); דאקירי קפוא במגוון טעמים על בסיס רום, טריפל סק, פרי לבחירה (תפוח / בננה / תות), וליקר (38 שקל).

אסיה מוניקה, הוד השרון. 20.3.18 - מינימום לסועד - 100 שקל. החל מ-19:30