תיכון עמל שרונים הוד השרון עבר מהפך עיצובי חדשני של סביבת הלמידה. בבית הספר הוקם צוות חשיבה מיוחד בשיתוף עם חברת העיצוב "נצר דגן".

צילום: נצר דגן

בתמיכה תקציבית של משרד העבודה הושקעו מאות אלפי שקלים בשדרוג ביה"ס והפיכתו למיוחד יותר, ביצירת אווירת למידה מהנה ורגועה, מאפשרת ומזמינה. בוצעה תכנית בינוי רחבת היקף שכללה הסרת קירות ודלתות ובניית מרחב חדיש ומודרני. המסדרונות והלובי עוצבו כך שישדרו לתלמידים העצמה, הגשמה ובטחון ביכולות להגיע למצוינות.

במרכז הלובי נבנתה נישה שעוצבה בצורה מיוחדת כך שתאיר על עבודות מצטיינות של תלמידי מגמת עיצוב ואיפור אומנותי לצד תעודות ההוקרה וההצטיינות שהם זכו בהן, נישה שתלמידי המגמה מתגאים בה ונהנים להצטלם לידה לפייסבוק ולאינסטגרם. כמו כן הותקנה מערכת מיזוג אוויר חדשה והותקנה תאורה מיוחדת.

המראה החדש של בית הספר עורר בקרב התלמידים התפעלות רבה. נשמעו קריאות כמו: וואו, מדהים, איזה מיוחד, השקעתם בנו וסופרלטיבים רבים אחרים.

צילום: נצר דגן

מנהלת ביה"ס עמל שרונים רחל קוצ'ין: "צוות החשיבה שלנו חלם בקול רם יחד עם המעצב, והתוצאה מדהימה. אני רואה בשדרוג ובמסרים המופיעים על הקירות את זהות בית הספר והרוח אותה הוא מבקש להעביר לתלמידים: ערכים, אמונה ביכולות ומצוינות אישית".

צילום: נצר דגן